Tømrermester Martin Sivertsen ApS​

Læs om os her​

HVEM VI ER

Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor tømrerentreprise og byggeprojekter. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet. Hos Tømrermester Martin Sivertsen ApS yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vores base er i Roskilde, og derfor udfører vi primært arbejde i Hovedstadsområdet og Midt- og Nordsjælland. Resten af Sjælland er dog også inden for rækkevidde. Vi sætter en ære i at samarbejde med en række andre tømrer- og byggefirmaer, hvilket muliggør varetagelsen af større opgaver og totalentrepriser.

ikon-mission

MISSION

Gennem vedvarende fokus på innovativ udvikling vil vi arbejde på at blive endnu bedre indenfor tømrefaget og konstant blive bedre.

ikon-vision

​VISION

Vi sætter en ære i at udføre og levere et solidt og æstetisk tilfredsstillende håndværk for den enkelte kunde.

ikon-vaerdier

​VÆRDIER

Kvalitet, faste priser og høj service. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, så vil vi hellere bruge lidt længere tid på opgaven.

Følg med i nyheder, tilbud og konkurrencer

Bare rolig, du kan få alle vores gode tilbud og følge med i, hvad der sker bag dørene hos Tømrermester Martin Sivertsen ApS. Ind imellem fører vi også konkurrencer via vores Facebook side. Kig forbi! Vi lægger nyheder, billeder og projekter op løbende.

Vi tager ansvar​

Ansvar omhandler både dig som kunde, vores firma, medarbejderne, samarbejdspartnere og ikke mindst miljøet. Derfor arbejder og lever vi efter:

  • Bæredygtigt materiale
  • Kvalitetsstemplet produkter
  • Gode arbejdsforhold
  • Høj sikkerhed på alle områder

Som kunde kan du derfor være sikker på, at dit projekt er med til at udbrede ansvarlighed og kvalitet i byggebranchen hele vejen rundt. Herunder kan du se, at vi anvender bæredygtigt træ, er medlem af danskbyggeri og samarbejder med Outrup. Disse tre er med til at understøtte vores vision.​